torsdag 2. mars 2017

Gjestedesigner hos Papirlosjen

Hei hei.

Jeg har fått muligheten til å være gjestedesigner hos Papirlosjen denne måneden, 
og det er første gang jeg har fått en slik mulighet.

 Det var kjekt å få en utfordring utenom det jeg vanligvis gjør, nemlig å bruke digitalt stempel!Jeg var så heldig å få velge meg et digi fra Kreative Hender som er sponsor for Papirlosjen, og valget falt på dette flotte motivet av en ungdommelig jente fra 50(?)- tallet?? Mitt bidrag ble et vintage- kort, og det var motivet som styrte meg i den retningen med en herlig, gammeldags følelse.

Mer om mitt bidrag som gjestedesigner kan du lese HER:

Foruten mange ulike medium og lag på lag av ark, har jeg brukt osteklut, dotter og bling, metall, chipboard og blomster til pynt.


Inni kortet:
Jeg har laget en  lomme nede på hjørnet hvor det er plass til et lite kort for å skrive en personlig hilsen. Stempeltekst fra north Star Design, og et swirl- stempel i bakgrunnen, (dekket med gesso etterpå). All metall fr Korthobby.no.
Detaljer/ nærbilder av bakgrunnen inni kortet.
Jeg har brukt stensiler, stempel, embossingpulver og varmebehandlet, vannet ut gesso og gelatos rundt kantene. Også her har jeg brukt digien. Blonde og metall som pynt. Tekst hører til papirserien fra Veartfelt Crestions; Antiquity Collection.


Digi- stempelet er brukt flere plasser på kortet, her som bakgrunn.
Her skimter man litt av stemplet som er brukt i bakgrunnen sammen med embossing og mist.Jeg deltar i disse utfordringene med dette kortet:
1000 takk for at du tittet innom bloggen min.
Jeg ønsker deg en nydelig og kreativ dag!
Klem, Helga <3

Thank you for visitting my blog.
I wish you a beautiful and creative day!
Hugs, Helga <33 kommentarer:

 1. Kjempeflott kort. Og eit flott motiv du har brukt. Likte godt at du har brukt digistempel fleire plasser. Takk for at du deltar i Papirplaneten sin utfordring.
  DT-Annelen

  SvarSlett
 2. Kjempeflott kort!

  Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår hos Kreativ Scrapping!

  DT Linda

  SvarSlett
 3. Jeg synes du har laget et rålekkert kort i herlige farger og med mange flotte detaljer :-) Jeg likte også at digi motivet går igjen flere steder, ja til og med på den flotte insiden. Et kreativt og lekkert kort som jeg likte veldig godt :-) Takk for at du deltok på Vintage/Shabby Chic utfordringen hos Papirplaneten :-)

  Klem, DT Astrid

  SvarSlett