mandag 15. mai 2017

Bokkort til en jubilant. DT inspirasjon for Scrappiness

Jeg blogger for Scrappiness denne uka, og i dag viser jeg hva jeg laget til Lone
som fylte 50 år i helga som var. Dette er også inspirasjon til den nye utfordringen
 #5 RAMMER som varer til 13. juni, så det er bare å svinge seg og bli med!
Link til utfordringen finner du HER :)


Mitt  inspirasjonsbidrag ble et bokkort der jeg har brettet en gammel bok og pyntet denne med masse metallpynt, mesteparten fra Korthobby.no. På sidene har jeg limt to mixed media tags, og i front har jeg limt en ramme med gratulasjons- tekst til jubilanten. Mellom boksidene har jeg puttet små tags med morsomme tekster som passer perfekt til bursdagsjenta. I ryggen av boka har jeg fått tredd en godt brukt pensel som jeg syntes passet bra å ha med til en kreativ dame, og der har tallet 50 fått sin æres- plass sammen med en liten vinflaske som også hører med til feiring ;) Sommerfuglen er klippet ut fra mønsterark, sprayet med glimmermist og embosset.
Jeg har svertet kantene med distress ink og ellers brukt metall for å pynte.Utfordringen denne måneden lyder "Ramme", og jeg har brukt chipboard over en nydelig blonde, og limt stempeltekst inni. På siden i boka har jeg limt en mixed media tag som jeg har laget med å lime mønsterark i bunn og så brukt sjablong og paste for å få dybde. Glimmermist, rustfarger og glassperler er brukt over dette igjen sammen med metall.Detalj- bilde som viser strukturen på tagen:
Stempelteksten synes jeg er så kul, og passer perfekt til Lone! :)
Jeg har også brettet et av boksidene som en kjegle og limt en metallblomst i toppen sammen med en prima noteblomst.På andre boksiden har jeg laget enda en mixed media tag som er mer steam punk inspirert, der jeg har fått med teksten "wish for it" og som også er limt inn i en liten ramme. Ellers er bakgrunnen laget med ulike mønsterark, sjablonger, gullglitter og pyntet med massssssssse metallpynt. :)
 Kjolen er klippet ut fra et mønsterark og den har jeg embosset og farget med glimmermist.Detaljbilde.
Bakgrunn med ulike mønsterark, stensil, tekst og metallpynt.
Man kan også se et par av tagene som er puttet i boka hvor jeg har skrevet en hilsen og stemplet passende tekster.Boka har fått søte "føtter" å stå på, og disse er embosset med gull og blå embossingpulver.
Takk for titten og ha en fortsatt kreativ og flott dag!
Klem, Helga ❤️Thank you for stopping by.
I wish you a beautiful and creative day!
Hugs, Helga ❤️Jeg deltar på disse utfordringene med denne kort- boka:

15 kommentarer:

 1. Gosh for en jobb du har lagt ned i denne, heldig er Lone. Masse flotte og spennende detaljer og herlig lekne farger. Takk for at du deltar hos KaBoks.

  SvarSlett
 2. Et kunstverk av et prosjekt du har laget. Veldig forseggjort og tøft, med mange kule effekter og teknikker. Takk for at du deltar hos Scrappelyst.

  SvarSlett
 3. Wow! This is amazing! What a brilliant idea for a card and I love all the layers and elements you have created! Thank you so much for playing along with us at SanDee&amelie's Steampunk Challenges!

  Claudia x

  SvarSlett
 4. What a fantastic project! I love all your embellishments and layers. Thank you for joining us this month at Altered Eclectics, Jane (DT) :) x

  SvarSlett
 5. Oi, for en jobb du har lagt inn i dette prosjektet Helga! Fantastisk 50 års gave! Masse flotte detaljer og nok av resirkulering! Mange spennende teknikker har du brukt også. Fryd å se på!
  Tusen takk for at du deltar i utfordringen hos Nordsalten hobbyklubb
  DT Maria

  SvarSlett
 6. Just love your use of the book in this project. The entire thing is a work of art! Thanks for traveling with us at A Vintage Journey.

  SvarSlett
 7. Hej Helga hvilket fint gratuleringskort, både råt og feminint og et stort arbejde med mange fine detaljer, ligesom dit herrekort der et fint maskulint steampunkkort. Tak for at du deltager med dine flotte indlæg på SanDee&amelie's Steampunk Challenges. Hugs, Susan

  SvarSlett
 8. What an awesome creation..I absolutely love it, so much to feast my eyes on,just wonderful.
  Thank you so much for playing along in this months challenge at Altered Eclectics...

  Sandie
  Dt for http://alteredeclectics.blogspot.co.uk/
  Owner at http://rheddscreativespirit.blogspot.co.uk/
  Owner at http://gotagthursday.blogspot.co.uk/
  Dt at http://moremixedmediachallenge.blogspot.co.uk/

  SvarSlett
 9. Wooow :) Sikke et flot arbejde. Fantastisk at gå på opdagelse i alle dine detaljer.
  1000 tak for din deltagelse i Kaboks udfordringen. Hilsen DT Gitte

  SvarSlett
 10. Wow for en jobb ! Og for et nydelig resultat !
  Så masse detaljer, nydelig !
  Takk for at du deltaar i korthobbyutfordringen !
  Klem Wenche

  SvarSlett
 11. Oj vilket arbete du lagt ner på denna läckra skapelse!! Häftigt!! Tack för att du är med hos oss på kaBoks och skapar! Kram Anna :)

  SvarSlett
 12. fantastique livre d'anniversaire woha,j'adore , merci de jouer avec Sandee & Amelie's à bientôt Nate http://nate.over-blog.org

  SvarSlett
 13. Wow, for et utrolig tøft og forseggjort prosjekt. Mange spennende detaljer!
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst :)

  SvarSlett
 14. Kjempefint! Her var det mange og fine detaljer, fine farger du og har brukt! Takk for at du deltar hos Korthobby`s utfordring!
  Merete

  SvarSlett